Alkoholiton vaahtoava käsidesi

  • IntLog vaahtoava käsidesi poistaa 99,99% haitallisista patogeeneista ja antaa iholle pidempiaikaisen suojan haitallisisa mickrobeja vastaan
  • Tehoaa tutkitusti top 5 lääkeresistensseihin bakteereihin (WHO 2017)
  • Ei sisällä alkoholia
  • Hypoallerginen tuote

IntLog käsidesi vaahto, tuhoaa haitalliset mikrobikasvustot iholta nopeavaikutteisesti ja tehokkaasti.
Hyvät käsihygieniaan liittyvät käytännöt ja ohjeistukset ovat erittäin merkityksellisisiä suurten operatiivisten joukkojen toimintaympäristöissä joissa tartuntariskit erilaisten haitallisten mikrobien leviämiselle ovat suuret.

IntLog käsidesi vaahto, IntLog Hand Sanitizer, tuhoaa haitalliset mikrobikasvustot iholta nopeavaikutteisesti ja tehokkaasti.

Hyvät käsihygieniaan liittyvät käytännöt ja ohjeistukset ovat erittäin merkityksellisisiä suurten operatiivisten joukkojen toimintaympäristöissä joissa tartuntariskit erilaisten haitallisten mikrobien leviämiselle ovat suuret.

Oikeanlaisella ja riittävällä henkilökohtaisella käsihygienialla, voidaan vaikuttaa merkittävästi terveydenhuoltokustannuksiin sekä ylläpitää joukkojen toimintavalmiutta. IntLog Hand Sanitizer vaahto, on täysin alkoholiton tuote joka antaa pitkäaikaisen ja tehokkaan sekä käytännöllisen, ihoa hoitavan suojan bakteereja sekä viruksia vastaan. Kuten Noro, MRSA sekä e-coli bakteeria vastaan.

 

Vaahtoa voidaan käyttää myös vaurioituneelle iholle ilman haittavaikutuksia. IntLog vaahto perustuu hopeapolymeeriteknologiaan joka ei ole haitallinen ihmisille mutta erittäin haitallinen bakteereille ja eri viruskannoille. Tuotteen vaikutuksista ja sen tehokkuudesta on tutkittua tietoa, puoluettomien, kolmansien osapuolien, laboratorien tekemistä tutkimuksista.

 

Vaahto on hajuton hypoallerginen tuote joka imeytyy täysin iholle säilyttäen ihon kosteuden ja elastisen kimmoisuuden.

 

Hopean käyttö on tunnettua ja laajalti käytetty mm. haavan hoidossa jolloin sen on todettu nopeuttavan parantumista ja antavan haavaympäristölle myös tarvittavaa infektiosuojaa. Vaahto sisältää luonnollisia, kosteuttavia, ei haitallisia ainesosia jotka hoitavat ihoa. Pitkäkestoisen mikrobisuojan saamiseksi käsi-iholle, väritöntä ja hajutonta vaahtoa hangataan ja levitetään huolellisesti käsien iholle erityisesti kynsien ja sormenpäiden alueille. Suojaus pysyy tehokkaana vielä käsien saippuapesunkin jälkeen.

IntLog Hand Sanitizer Foam perustuu Nolla tm hopea polymeeri teknologiaan

Intlog Oy
Jukka Pietilä
+358 400 907 097
intlog@intlog.fi

Suomalainen IntLog Oy myy, vuokraa (sekä Leasing yrityksille) ja huoltaa siirrettävät tilat, moduulikontit ja -tilat väistötiloiksi, saniteetti-, työskentely-, majoitus- ja varastokäyttöön.  

 

IntLog:n valmistama QuickSpace on nopeasti pystytettävä, pieneen tilaan pakkautuva ja siirrettävä moduulitila esimerkiksi toimisto- ja majoituskäyttöön. Yhteen rekkaan mahtuu jopa 30 QuickSpace konttia

fb_icon.png
linkedin_icon.png
Instagram.JPG

IntLog Oy

Luvalahdentie 449 B, Säkylä

 

Sähköposti intlog@intlog.fi

Puhelin 0400 907 097

Y-tunnus 2328007-6