Lähijakeluasema CityHUB Turun Puutorille moduulitiloista!

22.5.2019

 

IntLog Oy sai kunnian toimittaa tilat Turkuun Puutorille avattuun lähijakeluasemaan joka kantaa nimeä CityHUB. CityHUBiä isännöi Turun Kaupunki (Citylogistiikan uudet ratkaisut-projektin puitteissa). CityHUB avajaisia vietettiin 17.5.2019 aurinkoisessa säässä. Alla avajaispäivänä saatuja kommentteja.

 

- ”Yhteistyö IntLogin kanssa on ollut sujuvaa alusta asti. Rakennusprojekti eteni sovitun mukaisesti ja ylitti odotuksemme.” Projektipäällikkö Jere Lumikko, Turun Kaupunki

 

- ”Kauppakassi-palvelu on kasvattanut suosiotaan tasaisesti ja se herättää jatkuvasti kiinnostusta. Jatkossa palvelut ovat myös keskusta-asukkaiden ulottuvissa, kun kesäkuusta lähtien Kauppakassi-ostokset voi noutaa kätevästi Puutorilta. Olemme näin mukana ympäristöpäästöjen vähentämisessä ja vastaamme paremmin myös autottomien asiakkaidemme tarpeisiin." konseptipäällikkö Jussi Virtanen Turun Osuuskauppa

 

- "DHL:n ympäristönsuojelutavoitteena on vähentää kaikki logistiikan päästöt nollaan vuoteen 2050 mennessä. Nouto- ja jakelutoimintojen päästöjen leikkaaminen on meille tärkeä osa tätä matkaa. Turun CityHUB-lähijakeluasema tukee tavoitettamme erinomaisesti.” Toimitusjohtaja Oktay Nuri, DHL Express

 

Tilat koostuu neljästä eri moduulista joista kolme on 20’ moduulia ja yksi 24’  lasiseinällinen moduuli. Tilat on yhdistetty kokonaisuudeksi. Tiloissa voi toimia samanaikaisesti ainakin kaksi eri yritystä. Tällä hetkellä tiloissa toimii DHL Express Oy ja Turun Osuuskaupan kauppakassi -palvelu.

 

 

 

Projekti alkoi tilojen suunnittelulla/piirtämisellä. Omat haasteensa suunnitteluun toi Puutorin epätasaisuus. Moduulit koottiin ja tehtiin tarvittavat muutokset IntLog Oy:n toimitiloissa Säkylässä. Perustuksia lähdettiin tekemään 8.5.2019.

 

 

 

Moduulit tarroitettiin asiakkaan pyynnöstä heidän suunnitelmien mukaan. Tarroitus aloitettiin jo moduulien ollessa Säkylässä ja sitä jatkettiin moduulien siirryttyä Turkuun. Perustusten ollessa valmiit moduulit siirrettiin Säkylästä Turkuun jossa alkoi asennus paikan päällä. Moduulit yhdistettiin ja tehtiin tarvittavat asennukset.

 

 

 

Tilojen katolle asennettiin aurinkopaneelit joista saadaan energiaa tiloihin. Aurinkopaneelit tiloihin toimitti Biolan Ekoasuminen Oy.

 

 

 

Tilojen alareunaan tehtiin perustukset peittävä piilosokkeli ja ylös katon reunaan kotelointi. Näin saadaan tilat näyttämään viimeistellyiltä. Tilat olivat käyttövalmiit 16.5.2019 joten tilojen asennus vei aikaa perustuksista lähtien vajaa kaksi viikkoa.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uusimmat

July 21, 2020

June 15, 2020

Please reload

Arkisto
Please reload

Suomalainen IntLog Oy myy, vuokraa (sekä Leasing yrityksille) ja huoltaa siirrettävät tilat, moduulikontit ja -tilat väistötiloiksi, saniteetti-, työskentely-, majoitus- ja varastokäyttöön.  

 

IntLog:n valmistama QuickSpace on nopeasti pystytettävä, pieneen tilaan pakkautuva ja siirrettävä moduulitila esimerkiksi toimisto- ja majoituskäyttöön. Yhteen rekkaan mahtuu jopa 30 QuickSpace konttia

fb_icon.png
linkedin_icon.png
Instagram.JPG

IntLog Oy

Luvalahdentie 449 B, Säkylä

 

Sähköposti intlog@intlog.fi

Puhelin 0400 907 097

Y-tunnus 2328007-6