Messu tarjouksia ja valmisteluja OKRA 2019!!!

Olemme mukana OKRA näyttelyssä 3 – 6.7.2019 osastolla A 356.

Messutarjoukset:

1. QuickSpace lasiseinämoduuli liukulaseilla 7000,00 € / alv 0% (norm. 8600,00 € /alv 0%)

2. Vuokratarjous vapaana olevista saniteetti tiloista -15% vuokrahinnasta (vuokrauksen tulee alkaa viimeistään 30.9.2019)

3. Uusimpana tarjouksena kylmämoduuli (Cold Box) 8900,00 € / alv 0% (norm. 12 000,00€ / alv 0%)

Messutarjoukset voimassa vain messujen ajan!

Messuille osallistuminen vaatii jos jonkinlaista valmistelua ja suunnittelua etukäteen. Valmistelut aloitetaan hyvissä ajoin jotta niitä voidaan tehdä muiden töiden ohella. Ensimmäiseksi valitaan tilat jotka lähtevät osastolle. Meiltä osastolle lähtee QuickSpace lasiseinämoduuli liukulaseilla, kylmämoduuli, saunamoduuli ja moduulitila koiralle! Tilat käydään läpi, tehdään tarvittavat siivoukset, katsotaan että kaikki toimii, mahdolliset korjaukset, uusiin tiloihin tilataan teippaukset, laitetaan tilat pihalle lastauskuntoon yms.

Muuta messuihin liittyvää tehtävää mikä ei niin konkreettisesti näy ulospäin on esimerkiksi suunnittelu kuka messuille lähtee esittelemään tuotteita, aineistojen läpikäynti, messutarjouksien miettiminen, esitteiden laatiminen, mainostaminen, kuljetusten tilaaminen jne.

Valmistelut aloitetaan siis jo paljon ennen messujen alkamista ja ne lopetetaan kun tilat saapuvat messujen jälkeen takaisin ja hoidetaan siivoukset ym sekä kaikki tilat takaisin omille paikoilleen!

Toivomme messuille paljon kävijöitä, aurinkoista keliä ja iloista mieltä!

Nähdään OKRA:ssa!!!

Uusimmat
Arkisto

Suomalainen IntLog Oy myy, vuokraa (sekä Leasing yrityksille) ja huoltaa siirrettävät tilat, moduulikontit ja -tilat väistötiloiksi, saniteetti-, työskentely-, majoitus- ja varastokäyttöön.  

 

IntLog:n valmistama QuickSpace on nopeasti pystytettävä, pieneen tilaan pakkautuva ja siirrettävä moduulitila esimerkiksi toimisto- ja majoituskäyttöön. Yhteen rekkaan mahtuu jopa 30 QuickSpace konttia

fb_icon.png
linkedin_icon.png
Instagram.JPG

IntLog Oy

Luvalahdentie 449 B, Säkylä

 

Sähköposti intlog@intlog.fi

Puhelin 0400 907 097

Y-tunnus 2328007-6