Sisustusartesaani opiskelija ja moduulikontit!

Miten sisustusartesaani opiskelija ja moduulikontit liittyvät toisiinsa??? Voisiko moduulikontin esimerkiksi sisustaa?? Tottakai!! Moduulikontti on tila siinä missä talo tai liikehuoneisto yms.

Yleinen ajatus on varmaankin, että moduulikontti on ”ankean ja tylsän näköinen”. Haluamme näyttää, että näin ei tarvitse olla. Tarvitsetko kenties toimistotilaa joka on siirrettävissä tai väliaikainen mutta haluaisit, että se olisi myös houkuttelevan näköinen? Se on mahdollista. Sisustuksella saa tilasta juuri sellaisen kuin haluat sekä sisustus tuo tilaan persoonallisuutta. Onko lempivärisi kenties harmaa ja punainen? Laitetaanko toimistoon siis vaikka punainen matto ja harmaa seinä!

Teimme yhteistyötä sisustusartesaani opiskelija Marja Pietilän kanssa joka teki meille asiakastyönään sisustussuunnitelmia erilaisiin tiloihin. Mikä sai Marjan valitsemaan moduulikonttien sisustuksen? ”Asiakastyössä mietin, että haluan tehdä suunnitelman tilaan, johon ei perinteisesti tehdä suunnitelmia. Halusin, että asiakastyöni on hyödyksi asiakkaalle eli teille ja minulle itselleni. Ja ajattelen, että moduulirakentaminen on vahvasti kasvava tulevaisuuden rakentamismuoto, jossa mahdollisuudet ovat valtavat.”

Yhteenvetona ajattelemme, että yhteistyö opiskelijoiden kanssa kannattaa ja niitä pitäisi enemmän hyödyntää. Tämän yhteistyön etuja oli; Marja sai kokemusta erilaisten tilojen suunnittelusta ja me saimme kuvia sisustussuunnitelmista joita voimme näyttää asiakkaillemme esimerkkinä sisustuksesta!

Katso youtubesta video kotimoduulista

Linkki blogiin Marjan sisustusmaailma, jossa myös kirjoitus yhteistyöstämme!

Uusimmat
Arkisto

Suomalainen IntLog Oy myy, vuokraa (sekä Leasing yrityksille) ja huoltaa siirrettävät tilat, moduulikontit ja -tilat väistötiloiksi, saniteetti-, työskentely-, majoitus- ja varastokäyttöön.  

 

IntLog:n valmistama QuickSpace on nopeasti pystytettävä, pieneen tilaan pakkautuva ja siirrettävä moduulitila esimerkiksi toimisto- ja majoituskäyttöön. Yhteen rekkaan mahtuu jopa 30 QuickSpace konttia

fb_icon.png
linkedin_icon.png
Instagram.JPG

IntLog Oy

Luvalahdentie 449 B, Säkylä

 

Sähköposti intlog@intlog.fi

Puhelin 0400 907 097

Y-tunnus 2328007-6