Vaasan Sundom Skola koulutilat!

Upeat isot ikkunat tuovat tilaan näyttävyyttä, avaruutta ja valoa!

Kyseessä on Vaasaan toimitetut kahden luokan koulutilat. Tilat koostuu kahdestatoista moduulista (150m2). Tiloissa kaksi luokkaa, tekninen tila, kaksi wc:tä, käytävä ja eteinen.

Tilojen asentaminen perustuksista lähtien kesti noin viikon. Tähän sisältyi perustukset 1 päivä, moduulien asennus ½ päivää, sisätyöt noin 4 päivää. Sisätöihin kuului mm. moduulien tiivistäminen, saumojen eristäminen ja lukitseminen toisiinsa, väliseinän rakentaminen, oviaukon teko, ääneneristyslevyjen asentaminen, sähkötyöt ym. Ulkopuolella tehtävät työt moduulien asentamisen jälkeen 1 päivä (sokkelit, portaat).

Toimituksen sisältö riippuu tilaajan vaatimuksista ja toiveista. Moduulikontteja pystytään räätälöimään ja modifioimaan monipuolisesti sekä sisä- että ulkopuolelta. Pystymme toimittamaan tilat ”avaimet käteen” periaatteella!

Uusimmat
Arkisto