Vaasan Sundom Skola koulutilat!

Upeat isot ikkunat tuovat tilaan näyttävyyttä, avaruutta ja valoa!

Kyseessä on Vaasaan toimitetut kahden luokan koulutilat. Tilat koostuu kahdestatoista moduulista (150m2). Tiloissa kaksi luokkaa, tekninen tila, kaksi wc:tä, käytävä ja eteinen.

Tilojen asentaminen perustuksista lähtien kesti noin viikon. Tähän sisältyi perustukset 1 päivä, moduulien asennus ½ päivää, sisätyöt noin 4 päivää. Sisätöihin kuului mm. moduulien tiivistäminen, saumojen eristäminen ja lukitseminen toisiinsa, väliseinän rakentaminen, oviaukon teko, ääneneristyslevyjen asentaminen, sähkötyöt ym. Ulkopuolella tehtävät työt moduulien asentamisen jälkeen 1 päivä (sokkelit, portaat).

Toimituksen sisältö riippuu tilaajan vaatimuksista ja toiveista. Moduulikontteja pystytään räätälöimään ja modifioimaan monipuolisesti sekä sisä- että ulkopuolelta. Pystymme toimittamaan tilat ”avaimet käteen” periaatteella!

Uusimmat
Arkisto

Suomalainen IntLog Oy myy, vuokraa (sekä Leasing yrityksille) ja huoltaa siirrettävät tilat, moduulikontit ja -tilat väistötiloiksi, saniteetti-, työskentely-, majoitus- ja varastokäyttöön.  

 

IntLog:n valmistama QuickSpace on nopeasti pystytettävä, pieneen tilaan pakkautuva ja siirrettävä moduulitila esimerkiksi toimisto- ja majoituskäyttöön. Yhteen rekkaan mahtuu jopa 30 QuickSpace konttia

fb_icon.png
linkedin_icon.png
Instagram.JPG

IntLog Oy

Luvalahdentie 449 B, Säkylä

 

Sähköposti intlog@intlog.fi

Puhelin 0400 907 097

Y-tunnus 2328007-6