Vuoden aikana tapahtunutta!

19.12.2019

Vuosi lähenee loppuaan joten muistellaanpas vähän mitä tämä vuosi on pitänyt sisällään!

Erilaisia ja eri kokoisia tilakokonaisuuksia on toimitettu eri puolelle Suomea. Turku, Oulu, Espoo, Naantali, Rauma, Vaasa, Sodankylä, tässä esimerkkejä minne kaikkialle tilojamme on toimitettu. Toimitettuja tiloja ovat mm. olleet lähijakeluasema, koulutilat, matkahuollon tilat, väistötilat rippileirille, WC-tilat saaristotien lauttarantoihin, rautarunkoinen elementtimoduuli sekä paljon muita yksittäisiä tiloja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Messuille osallistuttiin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Kotimaassa osallistuttiin heinäkuussa OKRA-messuille jotka olivat Oripäässä sekä ulkomailla humanitäärisen avun ja kehitysavun kansainvälisille AIDEX 2019 messuille helmikuussa Abu Dhabissa ja marraskuussa Brysselissä.

 

Ensimmäinen Quick Space moduuli valmistui automaattiselta tuotantolinjastolta. Tämä oli pitkän työn ja haasteiden tulos. Automaattilinjasto mahdollistaa 1000 kappaleen Quick Space moduulin valmistuksen vuodessa yhdellä työvuorolla.

 

Yhteistyötä tehtiin eri tahojen kanssa ja siitä yhtenä esimerkkinä sisustusartesaani opiskelijan toteuttama asiakastyö sisustussuunnitelmia erilaisiin moduulitiloihin.

 

Saimme huomioita Maaseudun Tulevaisuus sekä Kauppalehden sivuilla. Yrityksen kasvusta johtuen Maaseudun Tulevaisuus lehden listauksessa maaseutumaisten kuntien 50 eniten kasvanutta yhtiötä olimme sijalla 4. Saavutimme myös paikan Kauppalehden Lounais-Suomen TOP30 kasvuyritysten listalle. Viimeisimpänä huomionosoituksena IntLog Oy:n Jukka Pietilä sai Säkylän vuoden yrittäjä 2019 palkinnon. Asiat jotka ovat mahdollistaneet huomionosoitukset ja tunnustukset ovat: Osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta, monipuolinen tarjonta, uusien tuotteiden kehittäminen, palveluiden lisääminen sekä Quick Space automaattisen tuotantolinjan valmistuminen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hieno vuosi takana, kiitokset tästä vuodesta asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja meidän mahtaville työntekijöille. Tästä on hyvä jatkaa vuodelle 2020!

 

Hiljennymme vähitellen joulun viettoon ja viikon 52 olemme joululomalla!

 

Oikein rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta 2020!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uusimmat

July 21, 2020

June 15, 2020

Please reload

Arkisto
Please reload

Suomalainen IntLog Oy myy, vuokraa (sekä Leasing yrityksille) ja huoltaa siirrettävät tilat, moduulikontit ja -tilat väistötiloiksi, saniteetti-, työskentely-, majoitus- ja varastokäyttöön.  

 

IntLog:n valmistama QuickSpace on nopeasti pystytettävä, pieneen tilaan pakkautuva ja siirrettävä moduulitila esimerkiksi toimisto- ja majoituskäyttöön. Yhteen rekkaan mahtuu jopa 30 QuickSpace konttia

fb_icon.png
linkedin_icon.png
Instagram.JPG

IntLog Oy

Luvalahdentie 449 B, Säkylä

 

Sähköposti intlog@intlog.fi

Puhelin 0400 907 097

Y-tunnus 2328007-6