ARJEN IRTIOTTO!

Vietimme eilen työporukan kanssa perinteisiä pikkujouluja keilaamisen ja hyvän ruoan merkeissä! Miksi tammikuussa? Olimme auttamatta jo suunnitteluvaiheessa myöhässä ja halusimme että mahdollisimman moni pääsee osallistumaan!

Miten päädyimme keilaamaan? Laitoimme kahvihuoneeseen listan johon jokainen sai ehdottaa mitä haluaisi tehdä. Keilaus sai eniten ääniä ja oli sellainen johon suurin osa pystyisi osallistumaan! Paikaksi valittiin Loimaa, sopivan läheltä ;)

Isossa porukassa saattaa kuitenkin olla niin että aina on joku jolle aika ei sovi tai joku ketä olisi halunnut tehdä jotakin muuta! Suurin osa pääsi osallistumaan ja toivon mukaan kaikilla oli mukavaa. Seuraavissa pikkujouluissa sitten ehkä jotain muuta!

Kilpailuhenkeä löytyi ja kova kisa saatiin keilahallilla aikaiseksi. Parhaat palkittiin ja nähtäväksi jää onko seuraavissa pikkujouluissa jotain muuta vai jatketaanko samalla teemalla, jotkut saattavat haluta uusinta kisan :D

Meille on ollut tärkeää saada järjestää pikkujoulut jotta pystymme tutustumaan toisiimme myös työajan ulkopuolella! Meistä se on tärkeä osa työhyvinvointia vaikkakin suurin osa työhyvinvoinnista tapahtuu työn arjessa!

Mitä se työhyvinvointi sitten on? Avoimuutta, luottamusta, innostamista, kannustamista, yhteen hiileen puhaltamista, kiittämistä, uskallus puhua myös ongelmista, joustavuutta niin ja myös niitä pikkujouluja, eikö vain?

Lue työhyvnvoinnin professori Marja-Liisa Mankan kirjoitus miksi pikkujoulujakin tarvitaan https://yle.fi/uutiset/3-7643592

Yhteenvetona voin todeta että meillä oli oikein rentouttava, mukava ja kilpailuhenkinen ilta! Kiitos kaikille mukana olleille, kyllä meillä on hyvä porukka töissä :)

Uusimmat
Arkisto