TOIMITUSJOHTAJAN TERVEISIÄ!

Kaiken tämän poikkeuksellisen tilanteen keskellä mekin olemme mukana taistelussa korona virusta vastaan.

Elämme poikkeuksellista aikaa, jolloin "yhteen hiileen puhaltamisen" merkitys korostuu. Tarvitaan uusia ideoita ja tuotteita sekä vanhoille ideoille ja tuotteille uusia käyttötarkoituksia.

Pääsimme omalta osaltamme auttamaan omala tuotteellamme tätä virusta vastaan. Toimitimme Etelä-Koreaan valmistamamme QuickSpace moduulit käytettäväksi sairaaloiden esitutkimustilana sekä tarvittaessa alipaineistettuna potilashuoneena.

Ensimmäisen erän toimitus meni asiakkaalle lentorahtina Soulin lentokentälle, josta asiakasyrityksemme siirsi ne asennuspaikkoihinsa.

Keittämämme moduulirakenteensuurin etu on sen nopea pystytys ja käyttöönotto, vain 10 minuuttia, jolloin meillä on jo suojattu ja lukittu tila valmiiksi pystyssä asiakkaan tilaamien erityislaitteiden asentamista varten.

Moduulimme etu on myös sen varastointi ja kuljetus verrattuna perinteisiin konttimoduuliratkaisuihin. Suomen autokuljetuskalustolla voidaan kuljettaa 3 perinteistä konttia, yhteensä 45 - 70 m2 koosta riipuen. QuickSpace moduuleja voidaan kuljettaa samanlaisella kuljetuskalustolla 30 kpl, yhteensä 345 m2. Merikonttikuljetuksessa 7 kpl, yhtensä 80,5 m2 (yhdessä 20 jalan kontissa). Yhden QuickSpace moduulin paino on vain noin 700 kg.

Moduulit voidaan käytön jälkeen helposti varastoida ja niiden kunnossapito ja puhdistus on helppoa johtuen pinnoitteena käytetystä hygienialuokitellusta laminaatista sekä ulko-, että sisäpuolella. Rakenteissa käytetyt materiaalit ovat kestäviä ja pitkäikäisiä.

Lisätietoja QuickSpace moduulista sivulta QUICKSPACE sekä allekirjoittaneelta.

Jukka Pietilä

CEO

+358 400 907 097

P.S Muistakaa suosia Suomalaisia lähellä olevia pieniä yrityksiä. Voimia JOKAISELLE tähän poikkeukselliseen tilanteeseen, yhdessä tästä selvitään!

Uusimmat
Arkisto

Suomalainen IntLog Oy myy, vuokraa (sekä Leasing yrityksille) ja huoltaa siirrettävät tilat, moduulikontit ja -tilat väistötiloiksi, saniteetti-, työskentely-, majoitus- ja varastokäyttöön.  

 

IntLog:n valmistama QuickSpace on nopeasti pystytettävä, pieneen tilaan pakkautuva ja siirrettävä moduulitila esimerkiksi toimisto- ja majoituskäyttöön. Yhteen rekkaan mahtuu jopa 30 QuickSpace konttia

fb_icon.png
linkedin_icon.png
Instagram.JPG

IntLog Oy

Luvalahdentie 449 B, Säkylä

 

Sähköposti intlog@intlog.fi

Puhelin 0400 907 097

Y-tunnus 2328007-6