MISTÄ KAIKKI ALKOI?!?

Huhtikuussa 2010 alkoi IntLog Oy:n tarina. Mistä kaikki sitten sai alkunsa ja missä ollaan nyt?

Yrityksen perustaja Jukka Pietilä on aiemmin toiminut pitkään Puolustusvoimien kansainvälisten joukkojen varustelutehtävissä. Jäätyään eläkkeelle Puolustusvoimissa Pietilä perusti yhdessä yhtiökumppaninsa kanssa IntLog Oy:n vastaamaan puolustusvoimien ja Millog Oy:n kaluston huolto- ja varustelutehtävistä. Puolustusvoimien säästötoimien ja suurten kansainvälisten operaatioiden väheneminen on edesauttanut yrityksen tuote- ja palvelukonseptin laajentamista myös muille asiakkaille.

Yrityksen päätoiminta on tällä hetkellä siirrettävien tilojen valmistus, varustelu, myynti ja vuokraus. Päätuotteet ovat QuickSpace siirrettävät tilat, valmiista moduulikonteista varustellut tilat ja Wilha-elementeistä valmistetut yksilölliset siirrettävät tilat. Lisäksi yritys tarjoaa huolto- ja korjauspalveluja siirrettäville tiloille ja ensisijaisesti puolustusvoiminen operaatioihin liittyvälle siirrettävälle kalustolle.

QuickSpace moduuli syntyi Jukka Pietilän ajatuksesta löytää ratkaisu, joka mahdollistaa suuren määrän kuljettamisen verrattuna nykyisiin ratkaisuihin ja samalla se olisi helppo ja nopea pystyttää. Lopullinen tuote ja tuotantolinja valmistui vuoden 2019 kesällä, jonka jälkeen vieläkin on tehty tuotteeseen pieniä parannuksia. QuickSpace on patentoitu ja siitä on hyödyllisyysmalli sekä sille on myönnetty avainlippu!

Missiomme on tarjota kustannustehokkaita, logistisesti ylivertaisia ja tuotteen koko elinkaari huomioiden ympäristöystävällisiä moduuliratkaisuja ja niiden ylläpitoon liittyviä palveluja asiakkaan tarpeisiin kasvavilla kansainvälisillä markkinoilla.

Arvonamme on tehdä kerralla oikein laatua ja aikataulua kunnioittaen. Laadukkaita, kestäviä ja asiakkaalle kustannustehokkaita ja ympäristöystävällisiä tuotteita.

Visiomme:

- Olla siirrettävien tilojen logistiikassa kansainvälisen kehityksen kärjessä

- Tarjota kehittyneitä ja asiakaslähtöisiä ratkaisuja

- Arvomme ohjaavat ja muokkaavat organisaatiota, joka vaikuttaa strategiseen osaamiseen

- Ratkaisujemme avulla voimme parantaa elinoloja eri puolilla maailmaa

Kymmenen vuoden aikana yrityksen päätoiminta on muuttunut. Poikkeustilanteet pakottavat yrityksiä kehittymään ja muuttumaan. Nyt poikkeuksellisena korona-aikana moni yritys on ollut muutosten edessä. Joskus muutos joudutaan tekemään olosuhteiden pakosta ja joskus halu lähtee omasta kehittymisestä. Vaikka muutos tulisikin joskus pakosta, yleensä niistä kuitenkin seuraa jotakin hyvää. Ilman muutosta ei tapahdu kehitystä!

Näin IntLog Oy:n tarina on muuttunut ja kehittynyt kymmenessä vuodessa ja innolla odotamme seuraavaa kymmentä vuotta!

Poikkeustilanteen vuoksi juhlia ei voida järjestää mutta juhlitaan viimeistään seuraavaa kymmenettä vuotta isosti! Sitä ennen pidetään rattaat pyörimässä!

Uusimmat
Arkisto