SUUNNITELMALLISUUS - MITÄ SE ON?

Mitä sana suunnitelmallisuus tuo mieleen?

Ennakoitavaa, joustavaa, mahdollisuuksia. Suunnitelmallisuus antaa projektille mahdollisuuksia. Suunnitelmallisuudella saadaan prosessi joustavaksi ja kokonaisuus toimimaan. Suunnitelmallisuus tuo luottamusta. Suunnitelmallisuus helpottaa työskentelyä. Ja varmasti vielä paljon muuta!

Mekin olemme tehneet prosessi kuvauksen, joka on meille suunnitelma miten projekti etenee tarjouksesta tilaukseen ja toteutukseen. Prosessin kuvauksessa käydään läpi kaikki vaiheet, tarpeet, vastuuhenkilöt jne. Kuulostaa helpolta vai mitä? Prosessi kuitenkin vaatii paljon keskustelua, dokumentointia, hiomista, vastuun kantamista ja taas keskustelua.

Mitä jos suunnitelmiin tuleekin muutos?

Tavarantoimitus myöhästyy, työntekijä sairastuu, aikataulua aikaistetaan tai muuta äkillistä. Tässä kohtaa tarvitaan kykyä muuntautua, sopeutua ja joustaa muutoksissa. Jokaisella yrittäjällä tulee varmasti eteen tilanteita, kun suunnitelmat muuttuu. Näin kävi meilläkin ja siksi halli ammottaa nyt tyhjyyttään! Mitä sitten kävi? Meillä aikataulu aikaistui ja asentajamme painoivat pitkää päivää, jotta projekti saatiin haluttuun aikatauluun valmiiksi. Asentajamme muuntautuivat, sopeutuivat ja joustivat ja tämän vuoksi halli on tyhjä, koska he viettävät ansaittua vapaapäivää!

Iso kiitos ammattitaitoisille asentajillemme joustavuudesta skeittikonttiprojektissa!

Uusimmat
Arkisto

Suomalainen IntLog Oy myy, vuokraa (sekä Leasing yrityksille) ja huoltaa siirrettävät tilat, moduulikontit ja -tilat väistötiloiksi, saniteetti-, työskentely-, majoitus- ja varastokäyttöön.  

 

IntLog:n valmistama QuickSpace on nopeasti pystytettävä, pieneen tilaan pakkautuva ja siirrettävä moduulitila esimerkiksi toimisto- ja majoituskäyttöön. Yhteen rekkaan mahtuu jopa 30 QuickSpace konttia

fb_icon.png
linkedin_icon.png
Instagram.JPG

IntLog Oy

Luvalahdentie 449 B, Säkylä

 

Sähköposti intlog@intlog.fi

Puhelin 0400 907 097

Y-tunnus 2328007-6