LOMA-AJAN JÄRJESTELYT!

Elämme parhaillaan parhainta lomasesonkia, eikö vain? Neljän viikon loma edessä, aivot narikkaan, puhelin kiinni, sähköpostiin lomaviesti… Kuulostaa hyvältä vai mitä?

Mitä tuo loma-aika kuitenkin tarkoittaa yrittäjän sekä pienen yrityksen näkökulmasta? Sitä, että sijaisuudet ja varamiesjärjestelmät pitäisi olla kunnossa! Miten tämä käytännössä pystytään pienissä yrityksissä toteuttamaan ja mitä haasteita se tuo?

Me olemme varautuneet loma-aikoihin opettelemalla töitä ristiin, vaikka se saattaa tarkoittaa omalta mukavuusalueelta poistumista. Omalta mukavuusalueelta poistumisella tarkoitamme sitä, että työ, jonka opettelet on sellaista johon ei ole välttämättä koulutusta eikä käytännön kokemusta. Näitä töitä harjoitellaan etukäteen ja niistä on olemassa kirjalliset ohjeet. Ajattelemme, että on rikkaus opetella välillä oman vastuualueen ulkopuolisia töitä. Näin tulee ymmärrys mistä toisen työ koostuu ja miten prosessi kokonaisuudessaan toimii.

Sanomattakin on selvää, että henkilö, jonka vastuualueena on esimerkiksi tarjoukset ja hän tekee sitä 11 kuukautta vuodesta, niin osaa hän tuon asian aika hyvin. Kun taas henkilöltä joka opettelee sen esimerkiksi kuukauden ajaksi, niin se ei välttämättä onnistu ihan samalla tavalla. Toki on olemassa vaihtoehto, että kerromme tarjouksia tekevän henkilön olevan lomalla kuukauden, joten voimme palata asiaan vasta sen jälkeen. Tällä tavoin saattaa kuitenkin mennä monta tarjousta ohi.

Sijaisuuksien ja varamiesjärjestelyjen tulisi olla kunnossa koko ajan, ei pelkkiä loma-aikoja ajatellen. Näin taataan yrityksessä kaikkien töiden jatkuvuus esimerkiksi äkillisen sairastumisen ajaksi.

Nauttikaa kesästä ja lomasta 😊

Uusimmat
Arkisto

Suomalainen IntLog Oy myy, vuokraa (sekä Leasing yrityksille) ja huoltaa siirrettävät tilat, moduulikontit ja -tilat väistötiloiksi, saniteetti-, työskentely-, majoitus- ja varastokäyttöön.  

 

IntLog:n valmistama QuickSpace on nopeasti pystytettävä, pieneen tilaan pakkautuva ja siirrettävä moduulitila esimerkiksi toimisto- ja majoituskäyttöön. Yhteen rekkaan mahtuu jopa 30 QuickSpace konttia

fb_icon.png
linkedin_icon.png
Instagram.JPG

IntLog Oy

Luvalahdentie 449 B, Säkylä

 

Sähköposti intlog@intlog.fi

Puhelin 0400 907 097

Y-tunnus 2328007-6