TUOTTAVA IDEA 2020 C-ALUESARJAN VOITTO!

Ylpeänä voimme kertoa, että IntLog Oy on voittanut Tuottava Idea 2020 C-alueen yrityssarjan QuickSpace tuotteella!

Tuomareiden kommentit;

"Erittäin fiksu keksintö. Myös toteutus pitkällä, eli liiketoiminta tämän idean kanssa on jo alkanut. Pitää sisällään selkeän kv-mahdollisuuden ja patentti on tässä tapauksessa arvokas lisä."

"Hakemus liitteineen jo kertoo sen, että tuotteistus on viety pitkälle. Idea on todella hyvä kysyntää kansainvälisesti varmasti riittää! Arvostan erityisesti sitä, että tuotetta on lähdetty jo lähtökohtaisesti kehittämään "kv-lasit silmillä"."

"Loistava idea, joka tulee menestyessään vähentämään paitsi tuotteiden hintoihin kohdistuvia logistiikan kuluja myös päästöjä."

KIITOS - ammattitaitoiset työntekijämme, yhteistyökumppanit ja asiakkaat - Ilman teitä, ei olisi meitä eikä QuickSpace tuotetta

Käy kurkkaamassa tarkempia tietoja QuickSpace tilasta

https://www.intlog.fi/quickspace

P.S Tiesitkö, että QuickSpace tuotteella on myös avainlippu merkki?

#tuottavaidea2020 #aluecyrityssarjanvoitto #nytjuhlitaan #quickspace #avainlippu #intlog #säkylä

Uusimmat
Arkisto

Suomalainen IntLog Oy myy, vuokraa (sekä Leasing yrityksille) ja huoltaa siirrettävät tilat, moduulikontit ja -tilat väistötiloiksi, saniteetti-, työskentely-, majoitus- ja varastokäyttöön.  

 

IntLog:n valmistama QuickSpace on nopeasti pystytettävä, pieneen tilaan pakkautuva ja siirrettävä moduulitila esimerkiksi toimisto- ja majoituskäyttöön. Yhteen rekkaan mahtuu jopa 30 QuickSpace konttia

fb_icon.png
linkedin_icon.png
Instagram.JPG

IntLog Oy

Luvalahdentie 449 B, Säkylä

 

Sähköposti intlog@intlog.fi

Puhelin 0400 907 097

Y-tunnus 2328007-6