NÄYTTEENOTTOPISTE PARKKIHALLIIN!

Toteutimme asiakkaallemme HUS:lle näytteenottopisteen QuickSpace moduuleista parkkihalliin. QuickSpace moduulin kokoontaittuvuuden ansiosta tämä oli mahdollista toteuttaa matalaan ja ahtaaseen tilaan.

Asentajamme saivat kiitosta asiakkaalta asennuksesta, joka sujui hienosti haastavista olosuhteista huolimatta!

Näytteenottopiste sisältää kaksi QuickSpace moduulia ja toiseen moduulin sisään asennetun WC-tilan. WC-tila on elementeistä valmistettu erillinen kokonaisuus, jonka voi tarvittaessa siirtää esimerkiksi toiseen tilaan. Koko tämä kokonaisuus pystyttiin kuljettamaan kohteeseen isolla peräkärryllä.

QuickSpace moduulia voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tarvittaessa asentajamme lähtevät mukaan toteuttamaan asennuksen asiakkaalle.

QUICKSPACE MODUULIN ETUJA:

QuickSpace on siirrettävä, pieneen tilaan pakkautuva moduulirakenteinen tila, joka soveltuu toimistokäyttöön, majoitustilaksi, työmaakopiksi, varastotilaksi, väistötilaksi, jne. Se on kiinteää konttia tai moduulirakenteista tilaa kustannustehokkaampi tilaratkaisu.

QuickSpacen kuljetus ja varastointi on kustannustehokasta ja ympäristöystävällistä.

QuickSpace moduulitilan pystytys käyttöön ja purkaminen sekä kuljetusta että varastointia varten ottaa vain 10 minuuttia aikaa.

Uusimmat
Arkisto