KONTISTA SAUNA!

Saimme projektin, jossa kontista räätälöitiin asiakkaalle sauna. Saunaa lähdettiin rakentamaan pelkästä kontin rungosta. Ammattitaitoiset asentajamme pääsivät näyttämään taitonsa ja olemmekin erityisen ylpeitä, sillä tästä saunasta tuli todella hieno.


Kontin rakennus aloitettiin lattian eristämisestä ja seinien rakentamisesta, jonka jälkeen päästiin ulkovuorauksen kimppuun. Ulkovuoraus tehtiin hirsipaneelista, jonka ansiosta kontista tuli todella näyttävä. Kontin ulkoväri on trendikkäästi mustaa ja harmaata. Ulkoseinien jälkeen lähdettiin tekemään kontin sisäosia. Kontti eristettiin lämpimäksi tilaksi, johon tehtiin sauna ja pesuhuone pukutiloineen. Lopuksi vielä viimeistelyt ja kontti saatiin valmiiksi.


Sitten vaan sauna päälle ja lämmittelemään!


Tehdäänkö sinullekin sauna? Ota yhteytta intlog@intlog.fi
Uusimmat
Arkisto

Suomalainen IntLog Oy myy, vuokraa (sekä Leasing yrityksille) ja huoltaa siirrettävät tilat, moduulikontit ja -tilat väistötiloiksi, saniteetti-, työskentely-, majoitus- ja varastokäyttöön.  

 

IntLog:n valmistama QuickSpace on nopeasti pystytettävä, pieneen tilaan pakkautuva ja siirrettävä moduulitila esimerkiksi toimisto- ja majoituskäyttöön. Yhteen rekkaan mahtuu jopa 30 QuickSpace konttia

fb_icon.png
linkedin_icon.png
Instagram.JPG

IntLog Oy

Luvalahdentie 449 B, Säkylä

 

Sähköposti intlog@intlog.fi

Puhelin 0400 907 097

Y-tunnus 2328007-6