KOULUTUSYMPÄRISTÖ MERIKONTEISTA!

Saimme tänä vuonna ison projektin, jossa räätälöitiin merikonteista koulutusympäristö Puolustusvoimille. Projekti sisälsi seitsemän merikontin räätälöinnin. Koulutusympäristössä varusmiehet pääsevät pitämään harjoituksiaan ja jokaisella kontilla on oma tehtävänsä.


Projektin käytännön toteuttaminen alkoi tammikuun lopulla ja se saatiin maaliin kesällä. Jokainen merikontti räätälöitiin sisältä yksilölliseksi. Konttien käyttötarkoituksia ovat mm. varastokontti, suihkukontti ja pukuhuonekontti. Sisälle konttiin katsoessa ei uskoisi kyseessä olevan merikontti. Projektissa pystyimme hyödyntämään asentajiemme vahvuuksia ja lopputuloksena on todella upean näköiset tilat.


Kaikki lisävarustelu kontteihin kuten portaat ja luiskat tehtiin omalla valmistuksella, myös kattojen asennus kuului projektiin ja toteutettiin konttien sijoituspaikalla. Kokonaisuuteen kuului myös konttehiin tulevien tarvikkeiden hankinta.


Tämä projekti oli kokonaisuus, jossa palveltiin asiakasta "avaimet käteen" tyylillä.




















































































































Uusimmat
Arkisto

Suomalainen IntLog Oy myy, vuokraa (sekä Leasing yrityksille) ja huoltaa siirrettävät tilat, moduulikontit ja -tilat väistötiloiksi, saniteetti-, työskentely-, majoitus- ja varastokäyttöön.  

 

IntLog:n valmistama QuickSpace on nopeasti pystytettävä, pieneen tilaan pakkautuva ja siirrettävä moduulitila esimerkiksi toimisto- ja majoituskäyttöön. Yhteen rekkaan mahtuu jopa 30 QuickSpace konttia

fb_icon.png
linkedin_icon.png
Instagram.JPG

IntLog Oy

Luvalahdentie 449 B, Säkylä

 

Sähköposti intlog@intlog.fi

Puhelin 0400 907 097

Y-tunnus 2328007-6