TULE MEILLE TÖIHIN!

Intlog Oy valmistaa siirrettäviä tilaratkaisuja. Tilat voivat olla yksittäisiä tai moduuleista koostuvia isompia tilakokonaisuuksia. Tiloja räätälöidään asiakkaan vaatimusten ja tarpeiden mukaan. Valmistusmenetelminä käytämme elementtivalmistusta tai valmiita moduulikontteja, jotka modifioidaan. Intlog Oy:llä on myös patentoitu QuickSpace moduuli, jota valmistetaan automatisoidulla tuotantolinjalla. Toimimme kahdessa eri toimipisteessä, jotka molemmat sijaitsevat Säkylässä.

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme tuotannon työnjohtajaa. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta elementtituotannon tai rakentamisen työnjohdosta. Vastaavan mestarin pätevyys on etuna työtehtävässä. Hallitset projektien johtamisen, omaat hyvät it-taidot ja osaat hyödyntää työntekijöiden parhaat ominaisuudet tuotannossa. Haluat kehittää tuotantomenetelmiä ja tuotteita kasvavaan kysyntään.

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, hae meille töihin!

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä! Lähetä vapaamuotoinen hakemus tai kysy lisätietoja intlog@intlog.fi


#töitätarjolla #tulemeilletöihin #avointyöpaikka #tuotannontyönjohtaja #siirrettävättilat #moduulikontit #kontti #moduulitilat #quickspace #intlog #säkylä

Uusimmat
Arkisto