TULE MEILLE TÖIHIN!

Intlog Oy valmistaa siirrettäviä tilaratkaisuja. Tilat voivat olla yksittäisiä tai moduuleista koostuvia isompia tilakokonaisuuksia. Tiloja räätälöidään asiakkaan vaatimusten ja tarpeiden mukaan. Valmistusmenetelminä käytämme elementtivalmistusta tai valmiita moduulikontteja, jotka modifioidaan. Intlog Oy:llä on myös patentoitu QuickSpace moduuli, jota valmistetaan automatisoidulla tuotantolinjalla. Toimimme kahdessa eri toimipisteessä, jotka molemmat sijaitsevat Säkylässä.

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme tuotannon työnjohtajaa. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta elementtituotannon tai rakentamisen työnjohdosta. Vastaavan mestarin pätevyys on etuna työtehtävässä. Hallitset projektien johtamisen, omaat hyvät it-taidot ja osaat hyödyntää työntekijöiden parhaat ominaisuudet tuotannossa. Haluat kehittää tuotantomenetelmiä ja tuotteita kasvavaan kysyntään.

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, hae meille töihin!

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä! Lähetä vapaamuotoinen hakemus tai kysy lisätietoja intlog@intlog.fi


#töitätarjolla #tulemeilletöihin #avointyöpaikka #tuotannontyönjohtaja #siirrettävättilat #moduulikontit #kontti #moduulitilat #quickspace #intlog #säkylä

Uusimmat
Arkisto

Suomalainen IntLog Oy myy, vuokraa (sekä Leasing yrityksille) ja huoltaa siirrettävät tilat, moduulikontit ja -tilat väistötiloiksi, saniteetti-, työskentely-, majoitus- ja varastokäyttöön.  

 

IntLog:n valmistama QuickSpace on nopeasti pystytettävä, pieneen tilaan pakkautuva ja siirrettävä moduulitila esimerkiksi toimisto- ja majoituskäyttöön. Yhteen rekkaan mahtuu jopa 30 QuickSpace konttia

fb_icon.png
linkedin_icon.png
Instagram.JPG

IntLog Oy

Luvalahdentie 449 B, Säkylä

 

Sähköposti intlog@intlog.fi

Puhelin 0400 907 097

Y-tunnus 2328007-6