VUODEN KOHOKOHDAT!

Vuosi 2020 on ollut poikkeuksellinen meille kaikille, niin yrityksille kuin yksityisillekin. Poikkeukselliset ajat ovat tuoneet mukanaan haasteita, joihin emme ole itse pystyneet vaikuttamaan. Mitä tämä poikkeusaika on meille yrityksen sisällä tuonut ja kenties opettanut? Meille tämä on tuonut tilauskannan ja tulevaisuuden näkymien heikentymisen ja toisaalta taas erikoisten ja räätälöityjen tilaratkaisujen lisääntymisen. Tämä aika on opettanut meille, miten tärkeää on suunnitelmallisuus, innovaatiot ja yhdessä tekemisen meininki. Haastavasta tilanteesta huolimatta olemme pystyneet tarjoamaan jokaiselle työntekijälle töitä, mikä on ollut meille tärkeää!


Vaikka vuosi on ollut haasteellinen, olemme saaneet toteuttaa muutamia isoja ja erityisiä projekteja.


Isoimpana projektina oli koulutusympäristön rakentaminen Puolustusvoimille. Kyseessä oli seitsemän merikontin räätälöinti eri käyttötarkoituksiin. Tässä projektissa pääsi asentajiemme vahvuudet esiin ja lopputuloksena on upeat tilat.

Valmistimme elementtivalmistuksella isoimman tilan, mitä tähän mennessä tällä valmistustavalla on tehty. Asentajamme sanoin: "On kuin olisi pientä omakotitaloa rakentanut".
Olemme valmistaneet erikoistiloja, joita on tarvittu koronan aiheuttamiin poikkeustilanteisiin. Esimerkkinä toimittamistamme tiloista ovat tapaamistilat ja näytteenottotilat.Voitimme Suomen Nuorkauppakamarin järjestämän kansallisen Tuottava Idea -kilpailun. Tämä voitto oli meille todella huikea ja positiivinen asia tähän haasteelliseen vuoteen. Voiton ansiosta saimme logomme näkyviin New Yorkiin Times Squarelle.Vuosi lähenee loppuaan ja haluamme kiittää tästä vuodesta:


-työntekijät; suurin kiitos projektien toteutumisista ja Tuottava Idea -kilpailun voitosta kuuluu teille TEKIJÖILLE

-asiakkaat; kiitos luottamuksesta tuotteitamme ja palveluitamme kohtaan

-yhteistyökumppanit; kiitos mahdollisuudesta yhteistyöhön

-perhe ja läheiset; kiitos tuesta ja kannustuksesta


IntLogin väki toivottaa rauhallista joulun aikaa ja menestyksekästä Uutta Vuotta 2021!

Uusimmat