SIIRRETTÄVÄT TOIMISTO, MAJOITUS, SANITEETTI TAI VARASTOTILAT VALMIINA
MODUULEINA, KONTTEINA TAI RÄÄTÄLÖIDYILLÄ MITOILLA SEKÄ YHDISTETYT ISOMMAT TILAKOKONAISUUDET

Tarvitsetko siirrettävää tilaa tai moduulia, joka olisi toimisto, majoitustila, väistötila, vaatepesula, varasto, työmaakoppi, sauna, wc- tai saniteettitila? Myymme ja vuokraamme sekä määrämittaisia moduulirakenteisia tiloja, että asiakkaan räätälöityihin mittoihin valmistettuja tiloja ja kontteja. Siirrettävän tilan runkona on joko merirahtikontti, merirahtikontin mittoihin perustuva teräsrakenteinen moduulikontti, tai patentoitu Wilha-elementti.

SIIRRETTÄVÄ TILA MERIRAHTIKONTISSA

SIIRRETTÄVÄ MODUULIKONTTI

SIIRTOTILA WILHA-ELEMENTEISTÄ

Merirahtikonttiin toteutetun siirrettävän moduulin edut ovat standardimittoihin perustuva rakenne ja kuljetusta helpottavat konttilukot. Valmiiseen konttiin toteutettu siirrettävä tila on kustannustehokas ratkaisu, ja se voidaan varustella monipuolisesti halutun käyttötarpeen mukaan. Merirahtikontista voidaan toteuttaa sauna, majoitustila, varasto, työmaatila, saniteettikontti, jne.

Moduulikonttiin toteutetun siirrettävän tilan edut ovat standardimittoihin perustuva rakenne ja kuljetusta helpottavat konttilukot.

 

Moduulikontti voidaan varustella monipuolisesti halutun käyttötarpeen mukaan. Moduulikonttiin voidaan toteuttaa keittiö, esittelytila, saniteettitila, toimisto, majoitustila, tai laajempi kokonainen väistötila.

 

Lataa tästä moduulikontin tuotekortti (PDF)

Valmistamme siirrettävät moduulitilat Wilha-elementeistä silloin kun muut ratkaisut olisivat työläitä tai muuten mahdottomia toteuttaa esimerkiksi kokonsa puolesta. Wilha-elementti on kevyt, kestävä ja hygieninen. Elementin muoto voi olla suora tai kaareva, ja yhden saumattoman elementin mitat voivat olla jopa 3,2 x 15 metriä!

Wilha-elementin tekniset ominaisuudet

TUTUSTU TÄÄLLÄ INTLOGIN MODUULIKONTTI JA -TILAMALLEIHIN!

Kaikista malleista esillä leasing- (alkaen 60 kk) ja vuokrahinnat. Moduulikonttien ja -tilojen kuljetukset hinnoitellaan erikseen!

 

Toimitamme myös isommat yhdistettävät tilakokonaisuudet kuten koulut, terveyskeskukset jne.

Moduuleja pystytään modifioimaan/räätälöimään tarpeen mukaan!

Meiltä saat tarvittaessa vuokralle myös kalusteita (pöydät, tuolit, kaapit, sängyt), kysy lisää!!

JÄTÄ NYT TIEDUSTELU INTLOGIN SIIRRETTÄVISTÄ MODUULITILOISTA TAI PYYDÄ TARJOUS!

Jätä yhteydenottopyyntö tällä lomakkeella. Anna lyhyt kuvaus tilan tarpeesta, otamme sinuun yhteyttä!

  • Käyttötarpeen mukainen lämpö- ja äänieristys

  • Yksinkertainen ja edullinen perustaa

  • Helposti siirrettävissä

Suomalainen IntLog Oy myy, vuokraa (sekä Leasing yrityksille) ja huoltaa siirrettävät tilat, moduulikontit ja -tilat väistötiloiksi, saniteetti-, työskentely-, majoitus- ja varastokäyttöön.  

 

IntLog:n valmistama QuickSpace on nopeasti pystytettävä, pieneen tilaan pakkautuva ja siirrettävä moduulitila esimerkiksi toimisto- ja majoituskäyttöön. Yhteen rekkaan mahtuu jopa 30 QuickSpace konttia

fb_icon.png
linkedin_icon.png
Instagram.JPG

IntLog Oy

Luvalahdentie 449 B, Säkylä

 

Sähköposti intlog@intlog.fi

Puhelin 0400 907 097

Y-tunnus 2328007-6