SIIRRETTÄVÄT TOIMISTO, MAJOITUS, SANITEETTI TAI VARASTOTILAT VALMIINA
MODUULEINA, KONTTEINA TAI RÄÄTÄLÖIDYILLÄ MITOILLA SEKÄ YHDISTETYT ISOMMAT TILAKOKONAISUUDET

QUICKSPACE ON YLIVOIMAINEN SIIRRETTÄVÄ TILA. SE PAKKAUTUU PIENEEN TILAAN JA NOUSEE PYSTYYN 10 MINUUTISSA.

QuickSpace on siirrettävä tila, jonka pystytys ottaa ainoastaan 10 minuuttia aikaa, ja jonka kuljetus ja varastointi on jopa 8 kertaa tehokkaampaa mihin tahansa markkinoilla olevaan, valmiiksi koottuun kiinteärakenteiseen siirrettävään moduuliin tai konttiin verrattuna.

 

QuickSpace on siirrettävä, pieneen tilaan pakkautuva moduulirakenteinen tila, joka soveltuu toimistokäyttöön, majoitustilaksi, työmaakopiksi, varastotilaksi, väistötilaksi, jne. Se on kiinteää konttia tai moduulirakenteista tilaa kustannustehokkaampi tilaratkaisu.

QuickSpace sopii myös jalankulkukäytäväksi rakennustyömaiden ohituksiin. QuickSpace käytävä on turvallinen, valaistu, siisti, helppo pystyttää ja purkaa.

Avainlippu.png
80% les carbon.JPG
Markkinoiden nopein moduulitila

MARKKINOIDEN NOPEIN SIIRRETTÄVÄ TILA

QuickSpace on markkinoiden nopein siirrettävä tila. QuickSpace moduulitilan pystytys käyttöön ja purkaminen sekä kuljetusta että varastointia varten ottaa vain 10 minuuttia aikaa. Se on nopea ja tehokas väistötila.

Kustannustehokas moduulitila

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN JA TEHOKAS VÄISTÖTILA

QuickSpacen kuljetus ja varastointi on kustannustehokasta ja ympäristöystävällistä. Yhteen merirahtikonttiin mahtuu 7 siirrettävää QuickSpace moduulia.

Muokattava moduulitila

MODUULIRAKENTEINEN TILA ON JOUSTAVA

Siirrettäviä QuickSpace moduuleja voidaan yhdistää joustavasti ja muodostaa isompi yhtenäinen tila. QuickSpace Basic toimii yksittäisenä tilana sellaisenaan, ja QuickSpace Combi -versiota voidaan yhdistää rajattomasti. Lopputuloksena on nopeasti pystytetty, siirrettävä tila!

Yllä olevilta videoilta näet miten robotit valmistavat QuickSpace moduulia Köyliössä sijaitsevalla tuotantolaitoksellamme ja miten QuickSpace moduulin kokoaminen käytännössä tehdään!

SIIRRETTÄVIEN QUICKSPACE MODUULITILOJEN MALLIT BASIC JA COMBI

QuickSpace Basic
QuickSpace Combi

Alumiinirunkoinen QuickSpace on kevyt ja siirrettävä moduulitila, joka soveltuu nopean käyttöönoton ja tehokkaan varastoinnin ansiosta moneen käyttötarkoitukseen kriisinhallinta-alueilla. QuickSpace moduuleista voidaan toteuttaa yhden tai useamman kontin kokoinen väistötila, tilapäinen majoitustila, toimistotila, työmaakoppi tai kontti, ja varastotila. QuickSpace on markkinoiden nopein pystyttää sekä tehokkain varastoida ja kuljettaa.

QuickSpace Basic on itsenäinen, siirrettävä moduuli. QuickSpace Combi on toisiinsa yhdisteltävä malli, jonka avulla toteutetaan suuremmat siirrettävät tilakokonaisuus. QuickSpace Combin avulla voit muodostaa suurempia tilakokonaisuuksia jättämällä toisen tai molemmat väliseinät avoimeksi. QuickSpace Combi -versioilla valmista tilaa valmistuu jopa 50 m2 tunnissa. Toisiinsa liitettävien Combi-tilojen kokonaismäärälle ei ole rajoitteita!

QuickSpace voidaan sähköistää valmiilla, pika-asennettavalla asennussarjalla. Lisäksi QuickSpace voidaan kalustaa monipuolisesti, kysy lisää valmiista kalusteista.

 

Olemme tuomassa markkinoille lämpöeristettyä mallia QuickSpace Warm. Tilaa uutiskirjeemme heti, niin saat ajankohtaiset tuoteuutiset sähköpostiisi!

Tarvitsetko nopeasti käyttöön otettavaa, moduulirakenteista ja helposti siirrettävää tilaa? Soita meille 0400 907 097 tai pyydä tarjous intlog@intlog.fi!

YHTEYDENOTTO TAI TARJOUSPYYNTÖ – KYSY SIIRRETTÄVISTÄ QUICKSPACE TILOISTA

Jätä tiedustelu tai tarjouspyyntö tällä lomakkeella. Anna lyhyt kuvaus tilan tarpeesta, otamme sinuun yhteyttä!

Virhe, yritä myöhemmin uudelleen.

Viesti toimitettu, vastaamme mahdollisimman pian.